Enda sedan barnsben har jag tyckt om att förändra i min vardag. Det kunde vara allt från att byta plats på leksaker i rummet till att be mina föräldrar om att sätta upp hyllor som jag sedan kunde dekorera med diverse pryttlar som jag själv hade skapat. Under många år var inredningsintresset endast basalt, men ju äldre jag blev desto roligare började jag tycka att det var. Det tog inte lång tid förrän jag började inreda mer seriöst och jag gav mig mer än gärna på andra ytor i hemmet än mitt eget sovrum. Lyckan var naturligtvis som störst när jag skaffade mig min första egna lägenhet och hade möjlighet att skapa mitt eget hem från grunden.

Att jobba med inredning är väldigt roligt och otroligt givande. Det är en stor lyx att ha möjlighet att arbeta och sysselsätta sig med något som man älskar. Eftersom jag även gillar att dela med mig av mina erfarenheter och tips var det en självklarhet att skapa en blogg om just detta ämne. Precis som när jag själv kom igång med inredningen vet jag med mig att vissa moment eller inredningsprocesser kan vara svårare än andra och just därför är det så viktigt att det finns sajter som erbjuder information och vägledning om hur man bör gå tillväga. Att sätta upp en tavelvägg kan låta simpelt, men hur får man tavelväggen att se välplanerad och ordentlig ut?

På denna blogg är det just inredning som kommer att ligga i fokus. Här tar jag upp de vanligaste misstagen som man kan göra, t.ex. att överdekorera sitt hem eller att välja möbler i fel storlek, men även vikten av att planera sin inredning innan man åker iväg till butiken för att inhandla en helt ny soffgrupp.

Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap och önskar dig en trevlig läsning och mycket inspo!