Snabba förvaringstips

Regnet står som spön i backen och du har absolut ingenting att göra. När det regnar ute är det inte ovanligt att man känner sig extra pysslig och vad är då bättre än att rensa hemma? Kanske plockar man ut badrumsskåpet, rensar i barnens rum eller dyker in under sängen för att se vad man har samlat på sig. Att rensa är bra för själen och för hemmet, men vad gör man då med alla saker som man har lyckats rensa bort?

En viss del av sakerna kommer man troligtvis att vilja göra sig av med, men andra saker behöver helt enkelt bara en annan förvaringsplats. Här nedan hittar du roliga och smarta förvaringstips som du kan lyckas skapa själv under endast en regnig dag.

1. Vägghängd hylla – Vägghängda hyllor är utmärka platser för förvaring. Hyllorna är oftast mindre i storlek och passar således i alla rum. Dessutom tar de otroligt liten plats och lämnar golvet fritt från fler föremål.

2. Stege – Tycker du att krokar är tråkiga, men ändå vill förvara handdukar i badrummet för ansikte och bad? En stege kan då vara det bästa alternativet, just eftersom det finns så många sätt att hänga handdukarna på. Stegen tar även mycket liten plats och kan ställas mot önskad vägg.

3. Korgar – Med en snygg korg kommer man långt. Korgar är utmärka för förvaring och dessutom finns de i så många olika färger, material och former. Placera korgarna snyggt på en hylla, t.ex. för mössor, vantar och kepsar på hatthyllan i hallen.

4. Vägghängd skohylla – För mycket skor i hallen? Du är inte ensam. Med en vägghängd skohylla kan du hänga upp alla dina skor på ett snyggt och prydligt sätt. Skohyllan kan med enkelhet hängas över kanten på dörren, vilket gör att du kan ha dina skor i sovrummet såväl som i garderoben.

About The Author

Related Posts